Dumleglass



Har precis ätit dumleglass. Det var sjukt gott. Älskar man dumlegodisar och glass som jag gör så var det här en perfekt blandning! Den rekomenderas starkt!


En låt

Den här låten har jag gått runt och sjungit på hela dagen, den har verkligen fastat. Det gör inte så mycket eftersom den är riktigt bra!



Hollywood hills - Sunrise Avenue


Stressad

Hej!

Vaknade med världens huvudvärk, så fort jag reste mig kändes det som om någon stack knivar i pannan på mig. Mormor trodde att det beror på stress eftersom det händer rätt mycket nu och sen har jag svårt att äta och det kan också bero på stress. Jag är hungrig men så fort jag ser mat släpper det och jag klarar inte av att äta. Nu ska jag försöka ta det lugnt och ta en dag i taget så får vi hoppas att det här går över.

Peel of mask



Har precis använt en peel of mask. Ansiktet blev väldigt lent efter! Det var lite läskigt att dra av den, eftersom den var genomskinlig på huden såg det ut som att jag drog bort min egen hud. Ett minus var att den luktar väldigt stark så det svider i ögonen.


Värmeslag?

Våran termometer har fått värmeslag!



Tror inte att det är - 9.3 grader ute ;)


Dagens shopping


Underbara vänner

Jag är så glad att jag har helt underbara vänner. De finns alltid där för mig oavsett hur jag är och beter mig. Jag kan vara helt störd i huvudet och ändå så tycker dem om mig. Två av dem jag speciellt tänker på är Ebba och Fanny från min klass. Dem hör alltid av sig om jag mår dåligt, får mig att skratta. Jag vet att jag alltid har dem där. Dem är nog de som känner mig allra bäst, vi har delat sorg och glädje tillsammans. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. Tack för att ni finns!♥



NI GAV MIG VINGAR ATT FLYGA VARJE DAG
NI GJORDE MIG STARK NÄR JAG VAR LITEN O SVAG
NI TOG MIN HAND OCH LED MIG TILL MITT HJÄRTA
DÄR NI HJÄLPTE MIG ATT RENSA MIN SMÄRTA


Mår dåligt

Hej! Kom hem igen för en stund sedan och jag mår jättedåligt nu. Vill inte ta upp det på bloggen men jag kände att jag behövde skriva lite. Får se om jag skriver något mer idag. Nu ska jag sola på balkongen. Puss

UM

Godmorgon! Ska till ungdomsmottagningen nu. Skriver mer sen!

stop sex trafficking of children & young people



Skriv på du också HÄR
Det är viktigt att så många som möjligt skriver på!

29/6
12.30 Samling på Sergels Torg med uppträdanden av bl a Adam Tensta. Konferencier: Linda Nyberg
13.00 Gemensam avmarsch
13.30 Ankomst till mynttorget
14.00 Överlämning av namninsamling till Justisieminister Beatrice Ask.


Storyn bakom låten What are words

Den här låten berör verkligen, speciellt när man vet handlingen bakom den. Började gråta när jag fick höra vad som har hänt Chris och hans tjej. Låten är så fin!



Chris Medina - What are words

Chris och hans tjej Juliana var förlovade och planerade för fullt inför bröllopet när det hemska hände. Juliana var med i en bilolycka och hamnade i koma. Läkarna trodde inte att hon skulle vakna upp igen och de ville stänga av respiratorn, men Chris vägrade. En månad senare vaknade Juliana upp, helt förlamad... Chris utbildade sig till hennes vårdare och deras liv har förändrats helt.


Nails


Dansgruppen



Jag saknar er jättemycket tjejer!
Natalin, Sara, Agnes, Nathalie, Lina, Philippa, Daniela, Isabelle, Beata & Alicia (Inte med på bild)


Bilder från idag

Hej!

Här kommer bilder från när jag var ute med båten med pappa och Jacob!












Monday

Godmorgon! Somnade strax efter det senaste inlägget och vaknade nyligen. Nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning. Sen ska pappa, jacob och jag åka ut med båten. Det blir mysigt, jag har inte åkt med den i år och det är bra om jag kommer ut på sjön och blir lite brun ;) Puss

Kan inte sova!

Som jag trodde, kan inte somna pga av min rygg. Jag är jättetrött men det går bara inte :( Ska värma min värmekudde och hoppas att den hjälper, det brukar funka! Puss

Söndag

Hej! Ligger i min säng och bloggar från mobilen nu. Kommer nog ha jättesvårt att sova eftersom min rygg gör jätteont. Det är på samma ställe som mitt ryggproblem så det har nog blivit värre igen. Om det inte har gått över imorgon ska jag ringa till min sjukgymnast. Har tagit en Ipren och ska försöka sova nu. Godnatt!

Tävling - Vinn valfritt Iphoneskal



Vinn ett valfritt Iphoneskal för max 500 kronor från iphoneskal.se

Tävlingsregler:
Gör ett inlägg på din blogg där du länkar till tävlingen och
iphoneskal.se. Sedan går du in på iphoneskal.se och väljer ut det skal du vill ha om du vinner. Länka till ditt inlägg och skalet i en kommentar i det här inlägget. Skriv även en motivering om varför just DU ska vinna!

Avslutas:
24 juli

LYCKA TILL!

ENDAST TÄVLINGSKOMMENTARER I DETTA INLÄGG TACK!!

AVSLUTAD!


Tävlingar!!

Hej! Jag har hört av mig till olika företag och frågat om de vill sponsra en tävling till bloggen för att det ska bli lite roligare för er! Mitt mål är att alltid ha minst en tävling som pågår. Jag har redan fått ett svar, så imorgon när jag kommer hem dyker det upp en tävling! Så håll utkik imorgon eftermiddag/kväll. Nu ska jag sova, godnatt

Fly till Öland och Gotland?

Hade ett litet samtal med mamma igår om en av mina konstiga funderingar!

Fet text = Jag
Kursiv text = Mamma

- Om det blir krig i Sverige, kan man inte fly till Öland och Gotland då?
- Varför det om det är krig i Sverige, Öland och Gotland är ju också Sverige
- Men de borde väl inte komma till öarna? Eller!?

Haha, snacka om att jag är en dum blondin ibland ;)

Lördag

Godmorgon!

Har nyligen ätit frukost och duschat. Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska vi åka till något ställe här på Öland, tror det heter Eketorp eller något sånt. Vet inte riktigt vad det är, men det blir säkert bra! Ska bli rätt skönt att åka hem imorgon faktiskt, jag saknar stan och mina kompisar. Jag kommer bara vara hemma en vecka för sen åker jag till Dalarna och Gotland i 3 veckor. Det ska bli sååå kul och jag längtar verkligen. Puss



Utsikten från huset!
På andra sidan vattnet är fastlandet!


Örhängen



Mina fina örhängen som är gjorda av riktiga viol blommor!


Midsommaroutfit



Klänning: Oasis
Kofta: BikBok
Strumpbyxor: H&M


Midsommar


Blandat innehåll

Hej! Har inte kunnat blogga pga av pappas födelsedag. Har haft fullt upp hela dagen. När jag sedan tänkte blogga var jag tvungen att ringa min kompis Fanny N för att boka tåg och båt till Falun och Gotland. Imorgon ska jag troligtvis åka till Öland och fira midsommar, blir väl lite sådär halvkul. Kommer nog ta med mig datorn så jag kan uppdatera lite om jag får tid! Annars gör jag några tidsinställda inlägg innan jag åker! Får nämligen så dåligt samvete när jag inte uppdaterar eftersom jag ser att ni besöker mig ändå. Ni är underbara alla läsare! Nu är det sängen som väntar för mig. Puss och godnatt!

Vinn en Onepiece



"Jag tävlar om en VALFRI One Piece från Chillunited.se hos P0lly!
Var med och tävla HÄR du också!"


Tävling - Vinn rabattkod



Endast tävlingskommentarer i detta inlägg tack!

AVSLUTAD!!


Målat naglarna



Målade i denna ordning:
1. Det ljusrosa nagellacket
2. Silvriga Art Liner
3. Genomskinliga Top coat



Inte världens bästa bild, men den får duga!


Rainbow



Regnbågen från två vinklar, ser den just nu!


Hjälp mig att vinna!

Rösta på mina klänningar genom att klicka HÄR



Uppsats om en ko



Gud, vad jag skrattade!


Tisdag

Hellu!

Förlåt för dålig uppdatering. Igår åkte jag från Fanny i Saltsjöbaden till stan och träffade Fanny, Ebba och Emma från min klass. Vi fikade lite och sen åkte vi hem till Emma och sen vidare till stan igen. När jag kom hem var jag för trött för att blogga. Idag har jag haft jätteont i rygg och nacke, det började när jag vakande och känner det fortfarande. Imorse kunde jag knappt gå, men nu är det lite bättre. Hoppas verkligen att det går över snart. Puss

Humor

Bruno Mars had a Grenade, and Taio Cruz had Dynamite, so they both threw them at Katy Perry who exploded like a Firework. The bang was so loud that the Black Eyed Peas forgot The Time while Rihanna had memory loss and ran around saying Whats My Name. Eminem looked around said Im Not Afraid, then Willow Smith began to Wip Her Hair, which scared The Far East Movement who began to fly like a G6, Then Jennifer Lopez fell on the floor, Nelly then woke up and said PHEW! it was Just A Dream.


Fanny x2

Hellu!

Idag ska jag träffa mina älskade Fannysar! Först ska jag möta Fanny (från klassen) i stan och fika lite, kanske shoppa något. Efter det ska jag hem och packa lite och sen åka till Fanny (från konfan) och sova där. Vi ska kolla på tåg och båt biljetter till Sundborn och Gotland. Har fortfarande lite feber, men jag mår mycket bättre än igår och det går nog bra bara jag tar det lugnt! Puss

Sovdags för fröken Isabelle

Hellu!

Har lite feber, det är inte så kul eftersom jag har massa planer imorgon. Men om jag sover nu så kanske jag mår bättre imorgon. Känner mig inte jättesjuk så det går nog bra. Godnatt så hörs vi imorgon kära läsare!

Jordgubbar





Nu ska jag äta jodgubbar och glass!


Förvirrade frukter och grönsaker









Alla bilder är såklart photoshopade, men de ser väldigt äkta ut!


Snygga läppar

När vi sminkar oss inriktar vi gärna oss på ögonen. Det är så lätt (och snyggt) att skapa en sotad och sexig look för ögonen men ibland glömmer vi helt bort en av våra viktigaste tillgångar. Nämligen våra läppar!

Ögonen må kanske vara fönstren in till själen men läpparna är förmodligen ännu viktigare, åtminstone om du vill ha en godnattkyss. Här är några kändisar med snygga läppar!



Leona Lewis



Vanessa Hudgens



Angelina Jolie



Amber Rose



Amanda Seyfried



Jennifer Lopez


Blog Awards 2011

Nedräkningen till Blog Awards 2011 har börjat och för fjärde året i rad delar VeckoRevyn i höst ut bloggvärldens mest prestigefyllda pris. Arbtetet med nomineringarna har dragit igång på allvar och nu har du möjighet att att nominera din egen eller någon av dina favoritbloggar i passande kategori. Årets kategorier är:

Årets blogstar
Kriterier : En ännu ”oupptäckt” bloggare som har potential att bli morgondagens nästa starbloggare. Vinnaren får ett bloggkontrakt med VeckoRevyn.com.

Årets bloggraket
Kriterier
: En blogg som i rekordfart vuxit och blivit en ny stjärna på blogghimlen. Med ”ny” innebär att bloggen antingen är startad det senaste året, eller – om den funnits, men inte varit uppmärksammad tidigare – blivit uppmärksammad/”upptäckt” under det senaste året.

Årets trendigaste blogg
Kriterier: En bloggare som utmärkt sig för sin fingertoppskänsla för trender inom mode, inredning, design eller skönhet.

Guldpennan
Kriterier: En blogg som utmärker sig i sitt säregna/intelligenta/vackra/målande/humoristiska eller på annat sätt intressanta språkbruk. Här premieras välskrivna blogginlägg, där skrivkonstens kvalitet går före uppdateringskvantitet.

Årets blogginspiratör

Kriterier: En blogg som inspirerar sina läsare och som kontinuerligt uppmuntrar sina läsare i deras vardag, själsligt och/eller fysiskt.

Årets teknikblogg (by HP)
Kriterier: En bloggare som bevakar och har full koll på pryl- och teknik världen.

Årets bloggprovokatör
Kriterier: En bloggare som har en egen attityd, sticker ut från mängden och som inte är rädd för att provocera.

Årets kulturblogg
Kriterier: En blogg med känsla för det kulturella. Det kan vara allt ifrån levnads- till populärkultur – inget är för högt eller lågt i den här kategorin.-

Årets internationella blogg
Kriterier: En nordisk blogg som vuxit sig stor i hemlandet och som uppmärksammats och fått läsare även i Sverige.


Börja nominera NU genom att klicka HÄR!


Lördag

Hej!

Skulle träffat Fanny (från klassen) idag men vi tar det imorgon istället. Så idag ska jag nog bara slappa. Farfar och Jacob kommer hit om några timmar. Jacob har varit hos honom en vecka och nu kommer de hit och farfar sover här inatt innan han åker hem igen. Nu ska jag svara på era kommentarer. Puss

Ville bara säga...

...godnatt!

Bion igår

Igår såg Fanny N och jag filmen "Water for elephants". Jag var lite skeptisk till den när vi precis köpt biljetter och jag har inte riktigt velat se den innan. Jag är verkligen glad att Fanny övertalade mig för den var riktigt bra. Den var så fin och väldigt gripande. Kan säga att både Fanny och jag grät i slutet av filmen och jag såg att det var fler som gjorde det. Den är helt klart värd att se!


Jacob Jankowski pratar sällan om dem, men minnena lever  fortfarande  inuti hans nittioåriga kropp. Minnen av honom själv som en ung man, av ödet kastad upp på ett skraltigt tåg som var hem åt Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow.

För Jacob var cirkusen både en räddning och en förbannelse. Han hamnade
där av en slump. Föräldralös och utfattig hade hans liv inget mål innan han slungades med på detta udda tåg, och i början av den stora depressionen var alla i denna tredjeklassens cirkus lyckliga över att ha ett jobb över huvud taget.

Marlena, cirkusens prima ryttarinna, var där för att hon blev kär i fel man, den stilige djurtränaren med ett grymt sinne. Och elefanten Rosie var där som den nya attraktion- en som skulle rädda cirkusen. Men tyvärr hade Rosie inget som attraherade, hon kunde inte ens dresseras. Banden som växte mellan denna osannolika trio var vävda av kärlek och tillit, och var till slut deras enda hopp om överlevnad.


800 inlägg!


3 bilder från igår




Kommentarer



Ni är underbara! Fortsätt gärna kommentera!


Fredag

Hej!

Jag lyckades somna om ganska snabbt vilket var skönt, men sen vaknade jag igen redan 9. Får väl vara glad för de timmarna jag kunde sova. Idag ska jag nog vara hemma och slappa. Det blir nog många inlägg idag! Puss


06.00

Jag fattar inte att jag är vaken nu... Klockan är ju bara 6. Det kliar och svider jättemycket i mina ögon och jag tror att det är drf jag inte kan sova. Jag har sköljt dem och det blev lite bättre. Ska försöka somna om nu så bloggar jag om igår när jag vaknar igen.

Fetaste inlägget!

Här sitter vi och väntar på donken att bion ska börja! vi lyssnar såklart på vår favvolåt om Jack sparris! Vet ni att igår såg jag en kille med kim kardishian-ass, verkligen bootylicious, så nu vet ni det! Btw så tycker jag inte alls att det är hett med stora rumpor på killar, haha nu flippar ni nog snart för jag suger på att blogga! Ändå har jag faktiskt en awesome blogg som heter armyforlove.bloggspot.com, check it out guys! Asså nu vill jag skriva nåt riktigt pinsamt om Bella men jag kommer inte på nåt så ni får nöja er med det jag skrivit helt enkeelt! Glöm aldrig att jag är bezt din hezt! Nu ska jag dricka lezk hehe där fick jag väl till det allt?! Pusssss på er <3 //fannyyy

Bio med Fanny N

Hellu!

Ändrade planer!! Ska på bio med Fanny N och sen sover jag hemma istället. Det blir nog mysigt det också. Vi har inte bestämt vilken film än, men vi hittar säkert någon. Puss

Bildbomb - Bilder från 2009


Jag och Ebba nov 09


Ebba och jag aug 09


Jag juli 09


Natta,jag och Victoria dec 09


Viktoria och jag nov 09


Victoria, jag och Natta dec 09


Jag och Victoria juli 09


Jag aug 09


Ebba och jag dec 09


Jag aug 09




Många besökare



Klockan är bara 12.30 och jag har redan 48 besökare!
Tack snälla, ni är underbara! Fortsätt gärna besöka bloggen.


Torsdag

Godmorgon!

Vakande nyss av några desperata sms från min kompis! Nu ska jag sätta mig och svara på massa kommentarer från er! Åhhh, älskar det! Ikväll ska jag sen träffa Fanny N och sova där. Vi har en sak vi måste prata om. Det blir riktigt myyys. Får se vad jag hittar på innan dess. Att svara på era kommentarer kommer nog ta ett tag så det är lika bra att jag börjar nu!

Sängen väntar

Nu har jag suttit och kommenterat bloggar i 2 och ½ timmar! Haha, det låter som att jag inte har något liv, men det är bara för att jag tycker att det är så kul att kommentera olika bloggar. Nu ska jag faktsikt sova, är riktigt trött. Vi hörs när jag vaknar! Godnatt ♥

Vattnet är tillbaka!



ÄNTLIGEN ÄR VATTNET TILLBAKA!
Nu kan jag duscha också. Tänkte gjort det imorse, men då orkade jag inte så jag tänkte att jag kunde göra det när jag kom hem, men nej då fanns det ju såklart inget vatten. Men nu äntligen ska jag gå och duscha. Ha det bra


Inget vatten



Jag bor inte på någon av de gatorna med det drabbade min gata också. Man märker verkligen hur beroende man är av vatten när man inte har det. Hoppas det löser sig snart!


Calippo shots



När jag var med mamma på ica nyss så såg jag den här och massa andra ligga i en frysdisk, jag blev verkligen överlycklig. Det fanns ju liknade när jag var liten som hette Solero shots men som sedan togs bort och jag har sedan dess hoppats att det skulle komma tillbaka. Nu har den äntligen det, dock med en annan smak. Tänk att man kan bli så glad för en glass! ;)



Den gamla


Hemma

Hellu!

Nu är jag hemma igen. Det var riktigt mysigt att åka till Junibacken, det väckte gamla minnen! Nu ska jag vara hemma en stund och sen ska jag åka in till söder för att möta min moster. Vi ska byta en grej som jag fått av henne. Puss

"Ljugarbacken"


Idag ska mamma, Emilia och jag till Junibacken. Det är bra att ha små kusiner för då har man en anledning att göra lite barnsliga saker! Ska göra mig i ordning nu. Vi hörs senare!


Loser



Har precis sett filmen Loser. Den var bra, rolig och lite sorglig. Jag gillade den!

Paul lämnar sin lantliga trygghet i mellanvästern för att börja på college i New York. Väl framme får han dela rum med Adam, Chris och Noah, tre stycken killar som helst bara vill festa hela dagarna och som inte alls tycker att Paul och hans studerande hör hemma på ett college. Men Paul är fast beslutsam på att han ska sköta sin studietid så han inte blir av med sitt stipendium, vilket inte är det lättaste med de rumskamraterna. En dag anmäler Adam, Chris och Noah Paul för att kunna kasta ut honom från rummet så att de ska kunna festa ostört. Ensam och övergiven hittar Paul ett husrum hos en veterinär om han hjälper till med att ta hand om djuren.

Under en lektion träffar Paul på den vackra studiekamraten Dora Diamond, och Paul hittar en vän som han börjar att umgås med allt mer. Men efterhand får Paul alltmer känslor för Dora, men Dora har allaredan en pojkvän i skolans professor Edward Alcott. Ändå bjuder Paul ut Dora på en konsert som hon tackar ja till, men dyker aldrig upp på konserten till Pauls stora besvikelse. Samtidigt har Paul lånat ut djursjukhusets lokaler till Adam, Chris och Noah så att de har nånstans att festa på, och när Paul kommer tillbaka ser han att hela stället är vänt upp och ner och dessutom hittar han Dora helt utslagen inne på toaletten.


Sommarplaner

Här är mina planer för sommaren hittils!


Kexchoklad

Jag har varit sugen på kexchoklad hela dagen, och när mamma kom hem efter att ha handlat så hade hon med sig tre stycken!



Tack mamma! ♥


Sömntest

Här kommer ett sömntest!

- Vad har du på dig när du sover?

En stor t-shirt och ibland mjuka shorts

- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc)

Sover oftast på mage med händerna under kudden.

- Hur många kuddar har du i sängen?

1 kudde när jag sover, men när den är bäddad har jag 2 extra kuddar som prydnad

- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?

Ibland kommer jag ihåg det, men oftast inte.

- Har du drömt "sann-drömmar" någon gång?

Ibland drömmer jag om saker som hänt under dagen eller som kommer hända nästa dag eller om några dagar.

Tisdag

Hellu!

Jag har legat och slappat i solen några timmar och nu ska jag snart hämta min kusin på dagis som ska sova hos oss. Det blir nog mysigt. Hon har inte gjort det sen hon var 3 tror jag (Nu är hon snart 5). Ha det bra!

Bra låt

Gillar verkligen den här låten!



Rihanna - California king bed


-

Hej!

Kom inte på någon bra rubrik ;)
Idag har jag varit med  Fanny N och hennes kompis Sofia. Vi gick runt i stan och hade det riktigt mysigt. Efter att vi gått runt ett tag satte vi oss inne på seven eleven och fikade, vi ringde sen min kille för att prata med hans storebror om en grej. Vi satt och pratade jättehögt och länge där inne. Hon som jobbade där blir nog lite trött på oss efter ett tag, men hon log mot oss iaf! Nu är jag jättetrött och får se vad jag hittar på. Puss

Monday

Hejsan!

Vaknade nyss av att mamma ringde mig. Kanske var bra att hon ringde eftersom klockan snart är 12.30. Jag brukar aldrig sova såhär länge, men det var skönt att sova ut. Är det sommarlov så är det! Idag har jag inte så mycket planer. Behöver tvätta lite för jag insåg att nästan alla sommarkläder låg i tvätten. Vill ju inte direkt sätta på mig en tjock kofta idag. Mamma brukar tvätta men just nu är hon inte hemma så då får jag väl tvätta mina kläder själv. Sen ska jag lägga mig ute och sola och bara njuta av att ha sommarlov. Puss

Svar på kommentar



Ja, hon gick i min klass, men vi gick ju ut i fredags.
Känner henne inte så bra vi kom inte varann nära direkt och jag har inte pratat med henne mycket alls. Hon var inte så ofta i skolan. Jag uppfattade henne som snäll men lite blåst. Hon har inte gjort något med någon av killarna vad jag vet. Hon brukar vara med Sheneé, Yonis, Modou mest och ibland Hannah och Marzia. Jag vet inte riktigt om allt det här stämmer till 100% eftersom jag inte känner henne så bra men jag hoppas att du är nöjd med svaren, hör av dig igen annars!


Ny rakhyvel

Det har kommit en ny rakhyvel som heter som jag (Bella) den verkar riktigt bra också. Ska kanske skaffa mig en sådan, jag har redan skickat in min adress för att få gratis prov. Gör det du också HÄR



Soleil Bella är framtagen för den moderna och aktiva kvinnan. Med 4 rörliga blad och rörligt huvud följer Soleil Bella kroppens konturer och minskar trycket mot huden. Den extra breda och mjukgörande remsan, som innehåller kokosmjölk, gör rakningen skönare och mjukare mot huden. Med ett ergonomiskt handtag, med två mjuka grepp, får du dessutom en mer säker rakning.


Klass 9a



I always knew this day would come
We'd be standing one by one
With our future in our hands
So many dreams so many plans

Always knew after all these years
There'd be laughter there'd be tears
But never thought that I'd walk away
with so much joy but so much pain
And it's so hard to say goodbye

But yesterday's gone we gotta keep moving on
I'm so thankful for the moments so glad I got to know ya
The times that we had I'll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I'll always remember you
Ni kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och liv! ♥


Skolavslutning



Godmorgon!

Idag är det avslutning och jag har väldigt blandade känslor inför det. Det ska bli väldigt skönt att få sommarlov och vara ledig läääänge men jag vill inte lämna min underbara klass. Hoppas verkligen att jag behåller kontakten med de flesta. Nu ska jag göra mig i ordning. Puss


Lite om igår och idag

Hej!

Igår åkte vi på bio med klassen och såg Baksmällan 2, den var riktigt rolig och jag skrattade flera gånger. Efter det åkte Ebba och jag först till mig och sen till henne för att hämta sakerna vi skulle ha på balen och åkte sedan hem till Fanny. Där fixade vi oss, eller ja, det var mest Fanny som fixade mig eftersom att hon är så duktig! Sedan åkte vi till balen. I början var det lite långtråkigt när vi satt och åt men efter maten åkte 9b iväg till en av tjejerna så min klass stannade kvar och vi dansade loss till olika låtar. Det var riktigt kul att nästan alla släppte loss. Vid 23.00 kom morfar och mamma och hämtade mig med bil!

Idag började vi 10 och då åkte vi till Årsta för att äta på Palmyra Kebab, det är Abdrahim i min klass pappa som äger det, så vi fick gratis. Riktigt gott! Efter det åkte vi tillbaka till skolan och städade lite och kollade på Ebbas fina film som hon gjort om klassen. Det var klipp från 7an-9an. Tänk vad roligt vi har haft under dessa år, vill inte lämna dem imorgon...

Torsdag

Godmorgon!

Tänkte bara blogga lite snabbt innan jag åker till skolan. Hann inte blogga igår eftersom jag var stressad på morgonen och sen var det ju bal/sommarfest på kvällen och när jag kom hem var jag jättetrött. Tänkte skriva mer om vad som hände igår och sånt senare idag för nu måste jag göra mig i ordning. Puss



De flesta av tjejerna i min klass, alla var sååå fina! ♥


Gårdagen i bilder

Bilderna är i lite blandad ordning!


Fanny N, Ebba, Emma och Jag



Fanny H och Emma



Fina Fanny



Jag, Fanny, Max, Arnu, Anas och Emma



Fanny och Max

 

Emma och Jag



Arnu, Anas, Emma, Jag, Fanny och Max



Anas och hans läskiga tunga



Fanny, Jag och Emma



Max



Arnu


21.07

Hej!

Sorry att jag inte skrivit. Igår träffade jag som sagt Fanny N och sen kom även Fanny, Ebba och Emma från min klass och vi åkte till djurgården och hade det mysigt vid vattnet. Efter ett tag åkte vi och träffade några killar från klassen och när jag kom hem vid 21.30 orkade jag inte blogga. Idag har jag varit i skolan och kom hem runt 19.30 efter att ha haft en redovisning för föräldrarna. Nu är jag jättetrött och ska bara ta det lugnt. Tänkte lägga upp några bilder från igår så det blir lite roligare här på bloggen! Kram

SjätteJuniTjugohundraelva

Hej!

Idag ska jag åka till Fanny N, vi ska sola och äta jordgubbar! Det blir mysigt. Nu måste jag göra mig i ordning och sen åka. Vi hörs senare. Puss

Nationaldagen


Bloggen 1 år



Jag glömde helt bort det, men den 3/6 fyllde bloggen 1 år.
Så GRATTIS i efterskott bloggen!
Jag vill tacka alla er som besökt och kommenterat bloggen under detta år, fortsätt gärna med det!


Min drog

Fanny N har fått mig att bli helt beroende av denna låt! Jag älskar den!!



Secretary: Guys, Michael Bolton is here

Oh Great, send him in.

Michael Bolton: Hey guys.

Hey, hi, thanks for coming

Michael Bolton: Sorry I'm late, I got caught up watching that Pirates of the Carribean marathon. Have you
seen those things?

Oh yeah, yeah, those are, those are great.

Michael Bolton: Well, I listened your track and I loved it. And I wrote you this big sexy hook I think
you're really gonna dig.

Oh wow that's great, awesome. Should we just lay it down?

Michael Bolton: Boys, lets get to it.

Whisper: Here we go.

Ungh, Lonely Island, Michael Bolton
YEAAAHH!
The night starts now
Together on the track, the boys are back
The night starts now
Night starts now baby roll with us, chickens snapping at the neck when we rollin' up.
ROLLIN' UP
Blow through the doors ain't no holdin' up
YEAH
Black card at the bar like I gives a fuck.
COME ON
Ladies shifty eyed when we walk into the set, fuck the fellas looking jealous play the back and get wet
YEAH YEAH
Three pound in my waist, shank in my sock, you either get cut, get stuffed or get shot.

THIS IS THE TALE OF CAPTAIN JACK SPARROW, PIRATE SO BRAVE ON THE SEVEN SEAS
What?
A MYSTICAL QUEST TO THE ISLE OF TORTUGA, RAVEN LOCKS SWAY ON THE OCEAN'S
BREEZE.

Yeah that was kinda weird, but we're back in the club
Buying up the bar so the groupies show us love
KIERA KNIGHTLY
Motherfucking ice-man, I'm the top gunner
Heater on blast, I'm the number one stunner
JACK SPARROW
Watch it girl cause I ain't your "Mr. Nice Guy",
More like the "meet ya take you home and fuck you twice guy"
YEAH YEAH!
All dressed up with nowhere to run,
And now I make you feel crazy with the…
NOW BACK TO THE GOOD PART:
FROM THE DAY HE WAS BORN, HE YEARNED FOR ADVENTURE
Nooo
OLD CAPTAIN JACK GIVING THEM WHAT FOR.
HE'S THE PAUPER OF THE SURF
(yeah…uh huh)
THE JESTER OF TORTUGA
(oh God)
BUT IS DAVY JONES' LOCKER WHAT LIES IN STORE?
Yeah, we've seen the movie

Throw your hands in the air and say hell yeah, come on
CAPTAIN JACK
What?
JOHNNY DEPP
No
From the front to the back say we count stacks come on
DAVY JONES
Nope
GIANT SQUID
Wrong
Michael Bolton we're really gonna need you to focus up

ROGER THAT LET ME TRY IT WITH ANOTHER FILM

Wait--

LIFE IS A BOX OF CHOCOLATES AND MY NAME IS FORREST GUMP
(Not better)
THOUGH I'M NOT THE SHARPEST TOOL IN THE SHED, I GIVE JENNY ALL OF MY LOVE
(Come on!)
OK THEN I'M A LEGAL AIDE, ERIN BROCKOVICH IS MY NAME
(Nooo, God)
THEN YOU CAN CALL ME SCARFACE, SNORTIN MOUNTAINS OF COCAINE
(close enough)
YOU COCKROACHES WANNA PLAY ROUGH? OKAY, I'M RELOADED

THIS IS THE TALE OF TONY MONTANYA
CUBANO FLAME, WITH THE MIAMI NUTS
(Take it home!)
GOT A BASEHEAD WIFE, BUT HER WOMB IS POLLUTED
THIS WHOLE TOWN'S A PUSSY, JUST WAITING TO GET FUCKED!

Ooookay, turns out Michael Bolton is a major cinephile
YOU COMPLETE ME!
Yup, yeah, ok….


Shopping



Mjukisbyxor/Haremsbyxor från H&M



Shorts från H&M



Rakblad och tights från H&M



Två jumpsuits från BikBok (De är snygagre på än på bilden)


Lördag

Godmorgon!

Jag vaknade för en halvtimme sen ungefär av larmet, vi satte larm för att vi inte skulle försova oss. Fanny vaknade till men somnade om lika snabbt och hon sover fortfarande. Vi ska ju träffa Elsa och kanske Gustav i stan vid 12, men vi får se om vi hinner det nu eller om vi måste säga att vi kommer lite senare. Kanske ska väcka Fanny, eller så låter jag henne sova. Puss




Mina fina vänner Elsa och Fanny förra sommaren!


Good night



Nu ska vi göra oss i ordning och sen sova, så vi orkar med imorgon!
Då tänkte vi först sola en stund eftersom det ska bli fint väder och sen ska vi träffa våran kompis Elsa som är här i Sthlm (hon bor i Gbg) och så kanske Gustav kommer också! Godnatt fina läsare ♥


Lapp



Hittade denna lapp i mitt Iphoneskal, nu är Fanny N och jag "ihop" ;)


Dagens shopping



Summer glow body lotion - H&M 40 kronor
2 dekorationsnagellack - Åhléns 39 kronor styck


Mr Brook

Här är trailern och handlingen till filmen som vi såg nyss.



Den respekterade affärs- och familjemannen Mr. Brooks har en hemlighet. Han är en mördare som blivit beroende av dödandet, men som nu vill sluta mörda till varje pris. Hans mörka alter ego Marshall har dock en helt annan inställning. Marshall lever för jakten och spänningen i dödandet.

Trots sina invändningar tvingas Mr. Brooks – i tidningarna känd som ”The Thumbprint Killer” – att begå ett sista mord. Marshall peppar honom och Mr. Brook utför dådet enligt den ritual som blivit hans kännetecken. Men den här gången är han vårdslös och blir sedd av en nyfiken granne. Den snokande Mr. Smith ställer ett ovanligt och ganska störande krav för att inte avslöja vad han sett. Han vill följa med när Mr. Brooks mördar nästa gång. Mot bättre vetande går Mr. Brooks med på detta samtidigt som han planerar för att låta detta mord bli det absolut sista.

För att komplicera det hela har Mr. Brooks dotter Jane hoppat av college och meddelar att hon är gravid. Marshall anar att hon döljer något. Kommissarie Atwood är Mr. Brooks tätt i hälarna, fast besluten att avslöja ”the Thumbprint Killer” fast hon inte klarar av att stå öga mot öga med sina egna inre demoner. Mr. Brooks och Marshall tvingas att spela ett allt högre spel – ett spel som nu innehåller alltför många sidointriger och alldeles för många aktörer.


Fanny och jag

2 bilder på Fanny och mig idag. (Det är Fanny i min klass, inte hon som sover här inatt)




LOVE U! ♥


Myskväll

Hej! Sitter hemma hos mig med Fanny N! Vi har det mysigt med chips och film. Dock är filmen väldigt obehaglig men riktigt bra. Mr Brooks tror jag att den heter. Har inget mer att skriva just nu, ska fortsätta kolla på filmen. Puss

Hemma en snabbis

Hej!

Nu är jag hemma en snabbis med Ebba och Fanny. Fanny och jag har provat våra klänningar till skolavslutningen. Snart ska vi åka till Globen för att möta min andra kompis Fanny och äta lite. Sen ska den ena Fanny sova hos mig. MYYYYS!! Ha det bra! ♥

Mot stan



Nu ska jag snart åka in till stan och träffa mina kompisar Ebba och Fanny!


Tips mot acne



Gör så här:

1. Koka upp lite vatten
2. Lägg 1-2 msk havregryn i en skål
3. Häll i det varma vattnet i skålen
låt det stå i 10-15 min så det svalnar lite
4. Fördela blandningen i ansiktet
5. När masken stelnat avlägsnar du den med cirkelrörelser och ljummet vatten.
KLART!

Havregryn verkar mot bakterier i huden och är därför bra mot oren hud.

Det är lite äckligt att smeta in det i ansiktet eftersom det blir ungefär som havregrynsgröt.


Väntar på Ebba och Fanny

Hej!

Sitter nu och väntar på Ebba och Fanny som är på väg hit. De har tydligen tågot riktigt viktigt att berätta, jag tror att jag kanske vet vad det är men är inte riktigt säker. Sitter även med en ansiktsmask som är hemmagjord. Tänkte berätta för er lite senare om hur man gör. Den är superenkel!


Tänk på detta!


Bra låt

Älskar den här låten!



Adele - Rolling in the deep


Ebba i globen




Ebba i en helekopter-karusell igår i Globen shopping.
Så söööt!


Ensam hemma

Hej hej!

Jag är ensam hemma nu för min familj är ute med båten och kommer hem på lördag. Rätt skönt faktsikt! Nu måste jag dock ta hand om hela huset själv, men det ska nog gå bra! Min mormor och morfar bor ju i huset brevid. Min kusin Emilia som är 4 år ska troligtvis sova hos mig inatt, det blir mysigt! Ha det bra!


Onsdag

Godmorgon!

Nu ska jag göra mig i ordning och åka till skolan. Går bara idag och sen är jag ledig tills på tisdag pga helgdagar och nationaldagen! Även om jag vill vara med min klass så mycket som möjligt nu på slutet, så ska det bli skönt att vara ledig några dagar för att sedan vara pigg sista veckan. Ha det bra!


RSS 2.0