Bion igår

Igår såg Fanny N och jag filmen "Water for elephants". Jag var lite skeptisk till den när vi precis köpt biljetter och jag har inte riktigt velat se den innan. Jag är verkligen glad att Fanny övertalade mig för den var riktigt bra. Den var så fin och väldigt gripande. Kan säga att både Fanny och jag grät i slutet av filmen och jag såg att det var fler som gjorde det. Den är helt klart värd att se!


Jacob Jankowski pratar sällan om dem, men minnena lever  fortfarande  inuti hans nittioåriga kropp. Minnen av honom själv som en ung man, av ödet kastad upp på ett skraltigt tåg som var hem åt Bröderna Benzinis spektakulära cirkusshow.

För Jacob var cirkusen både en räddning och en förbannelse. Han hamnade
där av en slump. Föräldralös och utfattig hade hans liv inget mål innan han slungades med på detta udda tåg, och i början av den stora depressionen var alla i denna tredjeklassens cirkus lyckliga över att ha ett jobb över huvud taget.

Marlena, cirkusens prima ryttarinna, var där för att hon blev kär i fel man, den stilige djurtränaren med ett grymt sinne. Och elefanten Rosie var där som den nya attraktion- en som skulle rädda cirkusen. Men tyvärr hade Rosie inget som attraherade, hon kunde inte ens dresseras. Banden som växte mellan denna osannolika trio var vävda av kärlek och tillit, och var till slut deras enda hopp om överlevnad.


Kommentarer
Postat av: vonskareng

gud jag måste se den!!!

2011-06-17 @ 17:13:10
URL: http://vonskareng.blogg.se/
Postat av: linnea

Jaha trodde du hade varit där :)

Men du kommer nog inte bli besviken, hoppas jag :)

2011-06-17 @ 17:23:49
URL: http://linneeaa.devote.se
Postat av: -Cajsa (Fotoblogg)

Tack för du ville rösta på min bild :D Man kan rösta 1 gång till så hade kul om du ville göra det igen. 1 röst per dag! :D Jag = tjatmåns. hahahttp://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=53

2011-06-17 @ 18:51:22
URL: http://cajsaphoto.blogg.se/
Postat av: emmaws (a)

svar; blir det fredagsmys ikväll eller? :)

2011-06-17 @ 20:19:01
URL: http://emmaawhs.blogg.se/
Postat av: Annellisaa

har du kanske några tankar om mitt nyaste inlägg som är värt att läsa? :)

2011-06-17 @ 23:06:54
URL: http://annellisaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0